El València Basket guanya a Ferrol l'últim partit de l'any

El conjunt taronja tanca la primera volta de Lliga Dia amb una victòria i la classificació per a la copa

Les jugadores celebren la victòria a Ferrol.
Les jugadores celebren la victòria a Ferrol. / València Basket

El València no ha pogut tancar l'any de la millor manera, amb una victòria contundent contra el Baxi Ferrol i a domicili. A pesar del cansament acumulat, ja que les valencianes van jugar divendres a la Fonteta, el conjunt entrenat per Rubén Burgos ha dominat l'encontre des dels inicis. Amb este triomf, ja sumen quatre consecutius.

En els primers instants del partit, Jory Davis marcava la diferència i posava les valencianes amb avantatge. També Maria Pina protagonitzava moments brillants, que han fet que el club taronja se n'anara ràpidament en el marcador. La distància entre els dos equips augmentava de manera notòria i les jugadores han marxat cap als vestidors, després dels primers vint minuts del partit, amb un marcador de 24 a 43 favorable a les valencianes.

En la segona part, la dinàmica ha continuat igual. El Baixi Ferrol ha millorat el seu encert ofensiu però les valencianes no han abaixat el peu de l'accelerador en cap moment. Rubén Burgos ha aprofitat per a donar minuts a totes les seues jugadores i tan Rebeca Cotano com Esther Díaz han disfrutat del seu moment per a ajudar l'equip.

Al remat, nova victòria del València Basket a Ferrol davant un Baxi que continua en la cua de la classificació i que haurà de millorar molt en la segona volta.