El València Basket no aguanta el ritme i perd de nou (79-66)

Els de Ponsarnau han lluitat però no han pogut superar el Reial Madrid. L’eliminatòria viatja ara a València.

Campazzo intenta anotar davant de l’oposició de Sastre | Ballesteros (Efe)

El València Basket, ja des del començament, ha volgut canviar la imatge que van donar en el primer partit. Amb un bon treball en la defensa, ajustant al màxim les línies de passada, el club taronja li ha endossat un parcial de 0 a 11 al Madrid per a posar-se per davant en el primer quart (14-22).

La màxima diferència per als de Ponsarnau ha arribat a l’inici del segon quart. 13 punts de renda que feien somiar i, a la pista, la millor versió del València Basket (minut 13, 14-27). Fins que Sergio Llull ha decidit revolucionar el partit. Amb les seues assistències i el seus tirs impossibles, Llull ha fet caure el sistema defensiu del València i ha posat per davant el seu equip. Només en aquest quart, el jugador ha aconseguit 13 punts i 3 de 4 en triples. El Reial Madrid se n’ha anat al descans amb un avantatge de 6 punts, amb un marcador de 42 a 36.

El Madrid s’escapa

En el tercer quart, el Madrid ha fet funcionar la maquinària a ple rendiment. Amb Ayllón des de la pintura i Campazzo en la dirección de joc, els de Pablo Laso han augmentat la diferència fins als 16 punts (minut 26, 57-41). El València no trobava solucions ni en defensa ni en atac, on erraven tirs còmodes. Però hui el club taronja ha lluitat fins al final i ha intentat que els madrilenys no s’escaparen més en el marcador.

L’últim quart, el guió del partit ha continuat igual. Els de Ponsarnau intentaven acostar-se en el marcador però el Madrid era millor en totes les vessants del joc. A més, els de Ponsarnau no han aconseguit encistellar cap triple en tota la segona part, cosa que posava més difícil retallar la diferència. El resultat final ha sigut de 79 a 66 i ara la semifinal es trasllada a València, amb un 2 a 0 a favor dels madrilenys.