El València Basket no ha pogut superar el Joventut (83-74)

El conjunt taronja trenca una ratxa de 9 victòries consecutives contra un rival directe per a la Copa.

Sastre i Tobey intenten avançar amb el baló
Sastre i Tobey intenten avançar amb el baló / Andreu Dalmau (Efe)

El València no ha tingut un bon inici d'any. El conjunt taronja ha perdut en la canxa del Joventut per (83-74). L'equip verd-i-negre era un rival directe per a una de les sis places que queden per al Copa del Rei de Madrid d'enguany i una victòria podria haver col·locat els de Ponsarnau més a prop de poder disputar esta competició.

El Joventut ha eixit en tromba al pavelló olímpic de Badalona. Ja en els inicis, els homes de Duran li han fet un 9 a 0 al València i, a partir d'ahí, el domini verd-i-negre ha sigut molt clar. Todorovic i Mathias es mostraven imparables i la defensa del València no aconseguia frenar-los. El Joventut es mostrava efectiu en atac però també molt sòlid en defensa. Els homes de Ponsarnau no trobaven la manera d'anotar i la diferència continuava augmentat. Fins i tot, els de Badalona han arribat a guanyar de 19 (min. 18, 44-25).

En la segona part, el domini del Joventut no ha minvat. A Mathias i Todorovic se li ha afegit també Dawson per a perforar la cistella valencianista. Ponsarnau confiava en l'aparició de Matt Thomas en l'encontre, però la forta defensa de Ventura impossibilitava que l'especialista en triples tirara amb comoditat. Només les aparicions esporàdiques de Dubljevic i Will Thomas impedien que el Joventut s'escapara més en el marcador.

En l'últim quart, el València Basket s'ha arribat a acostar fins als 6 punts gràcies a dos triples consecutius del montenegrí Dubljevic (min. 17 de la segona part, 75-67) però el Joventut hui ha sabut dominar el temps del partit en tot moment. Al remat, els de Durán han guanyat per 83 a 74, de manera que trenquen la ratxa de nou victòries consecutives de l'equip taronja.