El València Basket no pot amb el Perfumerías Avenida (69-59)

L’equip taronja li planta cara al co-líder de la Lliga Dia en sa casa.

Tamara Abalde lluita per un rebot
Tamara Abalde lluita per un rebot / Álex López (CB Avenida)

L’equip valencià ha viatjat a Salamanca amb la lliçó ben apresa. Calia ajustar al màxim la defensa i no deixar que el rival pensara. Durant els primers 20 minuts del partit, les jugadores taronja han seguit el guió. El Perfumerías no aconseguia crear el seu joc i fins i tot han esgotat diverses possessions sense un tir clar a la cistella. El València Basket s’ha posat fins i tot 5 punts per davant, gràcies a moure ben ràpid el baló i a una Jory Davis que per fi ha trobat el lloc a l’equip.

Però el Perfumerías Avenida és un equip amb molta experiència i, sobretot, recursos. En la represa del partit, l’equip de Salamanca li ha fet encaixar al València un parcial de 12 a 2 i ha capgirat el partit. Silvia Domínguez ha començat a anotar des de la línia de triples i Chrissy Givens ha fet tot un recital. A partir d’aquell moment, el joc de l’equip taronja s’ha col·lapsat i les de Salamanca s’han enfilat en el marcador de 15 punts.

Les rotacions a la banqueta del València Basket no donaven solució i l’últim quart de partit, el parcial continuava ballant al voltant dels 10 punts de diferència a favor del Perfumerías Avenida. Al remat, i a pesar dels intents de Joy Adams i Maria Pina per a acostar-se en el marcador, les de Salamanca han guanyat a casa el primer partit de la segona volta. Tot i la derrota, el València Basket ha mostrat un bon joc i deixa bones sensacions.