• VÍDEO | El València Basket s'uneix a l'afició taronja per a celebrar el seu quart títol europeu

  Esports Bàsquet | 17/04/2019 12:05
  Isabel Adam

  El València Basket a l'Ajuntament per a celebrar la quarta Eurocup / València Basket

  Els jugadors del València Basket han tancat la intensa jornada de celebració del seu quart títol europeu adreçant-se a l'afició taronja congregada a la plaça de l'Ajuntament de València. Des del balcó del consistori han oferit el trofeu de l'Eurocup a tots els seguidors congregats. Prèviament l'alcalde, Joan Ribó, ha rebut els jugadors a la Sala de Cristall. 

  La celebració de la quarta Eurocup de l'equip taronja en els pocs més de 30 anys que té s'iniciava a les 19:30 a la basílica de la Mare de Déu dels Desemparats, on els jugadors han fet una ofrena floral a la patrona de València, i han lliurat una camiseta de l'equip, així com el trofeu de l'Eurocup. 

  Després d'aquesta primera parada, el grup ha fet el trajecte a peu al Palau de la Generalitat, on el president del Govern Valencià, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, han rebut l'expedició taronja al Pati Gòtic. Una vegada fets els parlaments i la tradicional foto de família, els jugadors han eixit al balcó del Palau per a saludar l'afició congregada.