El València Basket s'enfrontarà al Barça en quarts de final de la Copa del Rei

La competició es disputarà a Màlaga del 13 al 16 de febrer.

València Basket-Barça, als quarts de final de la Copa del Rei.

El València Basket i el Barcelona han quedat emparellats en els quarts de final de la 84 edició de la Copa del Rey després del sorteig realitzat aquest migdia a Màlaga, la ciutat que acollirà el torneig del 13 al 16 de febrer. Els de Jaume Ponsarnau aconseguiren ahir finalment el bitllet per a la competició en l'última jornada de la primera volta de la Lliga Endesa, després de guanyar de forma contundent el Joventut de Badalona per 100-70 a la Fonteta.

El València i Barcelona inauguraran la competició el dijous 13 de febrer a les 7 de la vesprada al Palau José María Martín Carpena. L'equip taronja s'enfrontarà a un dur rival, ja que els catalans són els vigents campions i els han guanyat en aquesta temporada en lliga per 97-74 i en Eurolliga per 83-77. Aquest partit de quarts reedita el que va enfrontar els dos equips l'any passat en Copa del Rei, en què els de Pesic foren els botxins de l'equip taronja. El Barça va guanyar per 86-79 i després es va convertir en guanyador del títol. El xoc serà el desé en Copa entre els dos equips, en què els catalans n'han guanyat sis.

Pel que fa a la resta de partits de la competició, dijous a les 9 i mitja el Reial Madrid es veurà les cares amb el Bilbao Basket, un dels pocs equips que ha aconseguit véncer el conjunt de Pablo Laso en lliga, encara que per la mínima, 82 a 81. Divendres a les 7 l'Iberostar Tenerife jugarà contra el Morabanc Andorra i l'amfitrió d'aquesta edició, l'Unicaja, no s'exhibirà davant la seua afició fins a les 9 i mitja de la nit. Serà en l'últim partit de quarts contra el Casademont Saragossa. La primera semifinal es disputarà dissabte a les 6 i mitja entre els guanyadors de les eliminatòries de dijous i la segona a les 9 i mitja amb els guanyadors dels partits de divendres. La final es disputarà diumenge a les 6 i mitja de la vesprada.