El València Basket s'exhibeix contra l'Andorra, 89-68

Els de Jaume Ponsarnau han decidit l'encontre en el segon quart i han passat com un vendaval per damunt de l'Andorra.

Abalde disputant un rebot
Abalde disputant un rebot / Efe

La Lliga Endesa no ha pogut començar millor per al València Basket. Els de Jaume Ponsarnau han passat per damunt de l'Andorra i han fet gaudir una Fonteta que ha vist un equip que fa somniar amb una temporada històrica. Els taronja han arribat a guanyar de 31 al tercer quart, però, al remat, el marcador s'ha quedat en el definitiu 89-68.

La primera meitat de l'encontre ha sigut perfecta. L'equip de Jaume Ponsarnau ha eixit com un vendaval que ha deixat noquejat l'Andorra. El primer quart ha finalitzat 25 a 18, però ha sigut en el segon quart quan s'han marcat les diferències definitives. Eixia tot perfecte, amb efectivitat en el tir i contundència en defensa. És injust destacar només un jugador, però la conducció de Vives i els seus quatre triples han provocat la bogeria entre l'afició de la Fonteta. La barrera dels 10 punts a favor s'ha trencat quan faltaven 6 minuts per a finalitzar el segon quart, amb el 37 a 24. Però l'equip taronja estava completament llançat i les diferències han anat a més. La màxima diferència, 47 a 24, ha vingut després d'un triple de Vives i una esmaixada de Labeyrie. Ningú volia que esta exhibició acabara, però era moment de passar pels vestidors. Al descans, el València Basket dominava de 20.

El marcador es reprenia amb un molt favorable 47 per 27. Hi havia incertesa sobre com reaccionaria l'Andorra, però tot seguia igual. Era el dia per a gaudir de l'equip i conéixer millor les cares noves, com la de Loyd, que ha destacat per la seua mobilitat i la seua valentia. Al tercer quart, el València Basket ha arribat a tindre 31 punts a favor, amb el 64 a 33, però a l'últim quart s'ha arribat amb 22 punts d'avantatge, 66 per 44.

Sols quedava rematar la feina i finalitzar este primer partit de lliga de la millor manera possible. Finalment, la victòria ha quedat amb el definitiu 89 a 68. El València Basket ha mostrat una imatge immillorable i ha presentat les seues credencials per a somiar amb tot en la temporada que comença.