El València Basket suma la setena victòria seguida en Lliga (80-91)

L'equip taronja ha sigut molt superior al Joventut i ha arribat a guanyar per més de 20 punts.

San Emeterio, en una acció del partit
San Emeterio, en una acció del partit / Quique García (Efe)

El València Basket manté la dinàmica positiva en la Lliga ACB, on ha sumat la setena victòria consecutiva. El club taronja no ha donat opció al Joventut de Badalona, un dels altres equips calssificats per a la Copa del Rei, i s'ha imposat per un clar 80-91.

L'equip de Jaume Ponsarnau arribava a Badalona sense la pressió d'haver de certificar la presència en la Copa del Rei, però això no l'ha relaxat i tot el bon inici del Joventut, a la fi del primer quart se n'ha anat per davant en el marcador (17-19). Un major encert en atac ha permés als taronja gaudir dels primers avantatges importants en el partit, que han arribat a ser de huit punts. De fet, s'ha arribat al descans amb aquesta renda favorable als valencians (36-44).

Dos triples consecutius de Tobey i Sastre han trencat el partit (39-53), i una antiesportiva de Tomic a Kalinic ha deixat tocada la Penya, que ha acabat el tercer quart vint-i-un punts per davall (50-71). Però el Joventut ha recorregut a l'orgull i amb un parcial d'11-0 s'ha situat a dotze punts (61-73). Un temps mort de Ponsarnau i un parcial de 0-8 ha tallat la reacció local i ha deixat el duel vist per a sentència (61-81), encara que la Penya ha maquillat el marcador fins al 80-91 final.

Mike Tobey i Joan Sastre han sigut els jugadors més destacats, amb 15 punts cadascun. La pròxima cita serà dijous al Palau Blaugrana contra el Barça, en una nova jornada de l'Eurolliga.