El València Basket supera l’Spar Gran Canària (60-74)

L’equip de Rubén Burgos suma la segona victoria en la Lliga Femenina Endesa.

Les jugadores del València Basket es donen ànims abans de començar el partit
Les jugadores del València Basket es donen ànims abans de començar el partit / Miguel Ángel Polo

Segona jornada de la Lliga Femenina Endesa i primer partit fora de casa del València Basket. El rival, l’Spar Gran Canària, que després de cinc anys tornava a la màxima competició. El duel ha començat amb un ritme molt accelerat i una alta anotació. Sparkle Taylor resultava imparable en atac i les canàries han aconseguit el primer avantatge (28-22).

L’entrada de Laura Juskaite canviava el signe del partit. La seua aportació en atac i un punt més d’intensitat defensiva li permetia al València Basket pegar la volta al marcador. Amb un parcial de 2 a 15, l’equip de Rubén Burgos ha arribat al descans amb un avantatge important (30-37).

En la segona part, l’Spar Gran Canària ha posat en problemes el València Basket amb una defensa en zona per a retallar les distàncies (40-44). Però de nou Laura Juskaite, ara acompanyada de Rebeca Allen i Celeste Trahan-Davis, han fet que el conjunt valencià trencara aquesta defensa i el marcador tornara a ampliar-se (44-55). L’avantage s’ha anat ampliant fins a arribar a la màxima del partit (min. 37, 52-70). Segona victòria per al València Basket que, per ara, continua invicte en la Lliga Femenina Endesa.