El València Basket tanca invicte la primera fase de l'Eurocup Women

La victòria davant el Namur belga per 45-50 els facilita un millor encreuament en huitens de final

@valenciabasket

El València Basket ha aconseguit tancar invicta la primera fase de l'Eurocup Women, després de véncer el Namur belga per 45-50 a la seua pista, el Hall Octave Henry. Aquesta victòria facilita a les taronja un millor encreuament en huitens de final de la competició, on les de Rubén Burgos participen per primera vegada. Després dels resultats d'ahir, els de les valencianes ja era matemàticament un dels huit millors primers de grup que accedien directament a huitens.

Les taronja s'enfrontaven a un equip ja eliminat de la competició, sense pressió, però que en els seus partits a casa com a local havia demostrat les seues virtuts. Les belgues ho han demostrat en aquest duel. L'inici del partit ha estat marcat per les diferències mínimes entre els dos combinats, que ha suposat que al final del primer temps el marcador haja sigut d'un ajustat 11-12. Al segons temps, el Namur s'ha posat per davant, fins a arribar al descans amb un 23-28, 5 per davant per a les locals.

Després de la represa les taronja han acurtat distàncies, encara que les belgues continuaven mantenint-se per damunt en el marcador. Ha sigut a la meitat del tercer quart quan les valencianes han contraatacat fins a culminar el temps amb un 32-39. Les taronja han fet un gran inici d'últim quart, on s'han posat a més 9, el màxim avantatge durant el partit. S'ha produït la reacció de les belgues, però finalment l'equip local no ha aconseguit superar el València Basket, que ha vençut per 45-50.

Ha sigut un resultat molt més ajustat que en el precedent aquesta temporada, disputat a La Fonteta, on el València Basket ja va abastar un folgat triomf, 75-44. Leticia Romero, ara lesionada, va ser la jugadora més destacada amb 13 punts. La victòria es va forjar entre el segon i el tercer quart, on les taronja arribaren a aconseguir un marge de 28 punts, que, fins i tot, incrementaren al final del partit.