• Espanya guanya amb patiment i es trobarà amb dos colossos en la segona fase

  Esports Bàsquet | 04/09/2019 20:33
  Samuel Borja

  Víctor Claver lluita amb dos jugadors iranians pel baló.

  Espanya ha patit moltíssim per a guanyar una selecció com la de l'Iran, en l'últim partit de la primera fase del Mundial de la Xina. Els de Scariolo han tornat a mostrar un joc espés i els iranians han cregut en la victòria fins a l'últim minut, quan dues bones accions de Víctor Calver, un triple de Llull, que portava zero punts fins al moment, i una cistella des de 9 metres de Marc Gasol han donat el triomf a la selecció espanyola per 73-65.

  Espanya passa com a primera de grup, amb tres victòries en tres partits. Així i tot, el joc que ha mostrat la selecció davant de rivals teòricament inferiors fa pensar que en la segona fase serà necessari que el nivell siga molt superior per a passar a quarts.

  Sèrbia guanya Itàlia i els dos seran rivals d'Espanya en la segona fase

  Els dos rivals que tindrà Espanya en la següent fase de grups seran les potents seleccions d'Itàlia (divendres) i Sèrbia (diumenge). Sèrbia ha passat com a primera de grup i Itàlia com a segona. Ara les dues seleccions passen a la segona fase, juntament amb Espanya i Puerto Rico, segona del grup del combinat espanyol. Les seleccions arrosseguen les victòries i derrotes de la primera fase i només les dues primeres passen a quarts de final.

  Hui Sèrbia i Itàlia han jugat entre ells, i els de Djordjević s'han imposat amb contundència als italians per 77-92, amb 31 punts de Bogdanović, i són els favorits per a quedar primers en la ronda següent. Espanya i Itàlia lluitarien en principi per la segona plaça.