L'HLA Alacant suma la sisena victòria consecutiva en la LEB Or (93-99)

L'equip alacantí, que perdia de 12 en el tercer quart, ha aconseguit el triomf en la complicada canxa de l'Almansa.

Pere Llompart, en una acció del partit contra l'Almansa
Pere Llompart, en una acció del partit contra l'Almansa / @FundLucentum

Treballada victòria de l'HLA Alacant en la difícil pista del CB Almansa. El conjunt entrenat per Pedro Rivero s'ha imposat per 93 a 99. Els alacantins sumen una ratxa de sis triomfs consecutius i es mantenen com a líders invictes en el seu grup. L'encert en el tir exterior del conjunt local marcava els primers compassos del partit. El jugador José Ignacio Nogués castigava la defensa alacantina amb els seus triples i en el descans l'Almansa manava amb un resultat de 31-23.

En la represa, la distància encara augmentaria un poc més, fins als 12 punts. Nogués seguia sumant de tres en tres per a posar el 61-49 en el marcador. De fet, l'aler ha acabat el partit amb 25 punts i 5 de 7 en triples. Però l'HLA ha sabut reaccionar. De la mà d'Edu Martínez, els de Pedro Rivero han aconseguit capgirar el partit en el tercer quart (71-75).

Amb un joc intel·ligent i dos triples consecutius de Pedro Llompart en els instants finals del partit, l'HLA s'ha imposat a l'Almansa per 93 a 99. La setmana que ve, els alacantins jugaran contra el Covirán Granada, el segon classificat del grup i un dels clubs amb més pressupost de la LEB Or.

El partit entre el TAU Castelló i l'ICG Força Lleida, que havia de jugar-se aquest cap de setmana, està pendent de fixar dia i hora per la quarantena obligatòria de deu dies que han de fer els de la Plana a causa d'un positiu en el seu últim rival de Lliga, el Palmer de Palma.