La Fonteta impulsa de nou el València Basket

Els de Jaume Ponsarnau han guanyat l’Obradoiro en un partit molt igualat.

Bojan Dubljević llança un tir lliure
Bojan Dubljević llança un tir lliure / Mònica Arnau

El València Basket afrontava aquest encontre amb la necessitat de guanyar, si encara pretén participar en la Copa del Rei. La consigna del partit era parar Kravić i també evitar que l'Obradoiro anotara des de la línia de triple. Primer Tobey i després Ndour han intentat frenar el pivot de l’equip gallec però ha sigut amb l’eixida de Dubljević quan el gegant serbi s’ha trobat menys còmode.

Ja des de l’inici, la igualtat s’ha instal·lat en el marcador i cap dels dos equips ha aconseguit alçar el vol. Els primers 20 minuts han acabat amb un 39-37 favorable al València i el partit molt obert.

En la represa, el València s’ha escapat de 8 punts (min. 24, 45-37) gràcies a una bona defensa i una gran circulació de baló entre els interiors i els exteriors. Amb Jordan Loyd a la pista, el conjunt taronja guanyava velocitat i fluïdesa. L'Obradoiro intentava acostar-se amb triples, però eren contestats amb altres del València.

En l’últim quart, l'Obradoiro ha començat a buscar Kravić i els de Moncho Fernández han reduït la diferència (min. 35, 67-67). La bona defensa d’Ndour sobre Kravić, l’aparició d’Abalde i Dubljević en moments importants i l’explosivitat de Loyd han decantat el partit per als valencians. Un triple de Vives sobre la botzina ha deixat el marcador en 86 a 76.