Les taronges trauen al rival 44 punts de diferència

Les jugadores del València Basket obtenen la tercera victòria consecutiva en la Lliga, en véncer per 76-32 al Campus Promete de Logronyo

L'equip valencià aconsegueix un resultat d'escàndol
L'equip valencià aconsegueix un resultat d'escàndol / Twitter @valenciabasket

Resultat d'escàndol a la Fonteta. El València Basket s'ha imposat al Campus Promete de Logronyo per 76-32, un resultat que diu ben a les clares la diferència que a hores d'ara existeix entre les taronges i les de La Rioja. La Fonteta ha aplaudit de debò perquè sap la importància d'aquesta victòria. No sols perquè és la tercera consecutiva en la Lliga Endesa, sinó també perquè les de Rubén Burgos inicien dijous la trajectoria en l'Eurocup Women contra el Cegléd, a Hongria. Una mostra de força de l'equip no venia gens malament.

El València ha encarrilat el partit en el primer quart

El partit ha sigut clarament del València des del minut 5 del primer quart. En el segon la diferència ja era de vint punts. En el tercer ha augmentat la distància i el quart ha sigut un exercici de paciència perquè l'enfrontament acabara al més prompte possible, per tal que les jugadores puguen descansar i afrontar el partit d'Hongria amb garanties. El desgast físic i les lesions són les preocupacions de Rubém Burgos, i en el partit de la Fonteta hi ha hagut alguns esglais pel que fa a aquestes qüestions. En tot cas, el grup ha complit des del principi. La jugadora més perillosa del Campus, Dongue, només ha pogut fer quatre punts, sotmesa sempre a un rígid marcatge que li ha impedit demostrar les seues habilitats.

Pel que fa al València, la màxima anotadora ha sigut Romero, amb 16 punts, seguida de Casas, amb 15. Resingerova n'ha aconseguit 9. En l'equip contrari el perill ha vingut sempre de la mà de Gidden, que ha fet 10 punts, tota una proesa donada la manca de consistència del seu equip en atac.

Les de Rubén Burgos ja són terceres en la Lliga

Lliçó de bàsquet del València, que es col·loca tercer en la Lliga Endesa, amb set punts i amb tres partits guanyats i només un perdut. El rival d'aquesta quarta jornada, el Campus Promete, de Logronyo, ocupa la posició número 12, l'antepenúltima en aquesta lliga de 14 equips. Les taronges acaben la jornada lliguera amb totes les esperances posades en l'Eurocup.