• L'HLA Alacant festeja la tornada retorn a la Leb Or

  Esports Bàsquet | 09/05/2019 00:33
  Carles Figuerola

  Els capitans celebren amb l'afició el campionat de la LEB Plata.

  L’HLA Alacant ha celebrat l’ascens a LEB Or. La plantilla, el cos tècnic i la directiva han festejat a l’Ajuntament d’Alacant davant els aficionats la brillant temporada que marca la tornada, sis anys després, a la segona categoria del bàsquet espanyol.

  L’equip ha sigut rebut al Saló Blau de l’Ajuntament d’Alacant per l’alcalde, Luis Barcala. L'alcalde i la directora de les competicions FEB, l'exjugadora de bàsquet Elisa Aguilar, els han lliurat la copa que els acredita com a campions de la lliga LEB Plata. Després han eixit al balcó i han oferit el trofeu als aficionats que han acudit a l’acte. S'hi han viscut moments d'alegria amb càntics i crits de “campions, campions’ְ’. El capità, Kike Garrido, ha dit que l’afició ha donat a l'equip tota la força i l’ànim en tots els partits. L'altre capità, Nacho Garrido, ha agraït el suport i l'entrega dels seguidors. També ha afirmat que se sent orgullós perquè els veu gaudir. L’entrenador, Pedro Rivero, ha destacat que l'afició és la més important i la que fa el creixement del club.

  La tornada a LEB Or més desitjada

  L’HLA Alacant culmina una gran temporada i torna a la LEB Or sis anys després. L’equip s’ha proclamat campió quan falta una jornada per a acabar la fase d’ascens en què només ha perdut un partit. La solidesa de l’equip l’ha portat a solucionar situacions crítiques en els partits i a remuntar desavantatges en el marcador.

  L’HLA deixa la LEB Plata, categoria en què ha militat durant quatre temporades i jugarà en la Segona del bàsquet espanyol, acompanyant un altre equip valencià, el Tau Castelló.