• Llompart, MVP de la LEB Or

  Esports Bàsquet | 29/10/2019 17:50
  À Punt Esports
  Carles Figuerola
  El base balear ha sigut el millor amb 30 punts de valoració

  El base balear ha sigut el millor amb 30 punts de valoració

  Llompart s'ha emportat l'MVP amb 30 punts de valoració i una actuació redona contra l'Orense, on va aconseguir 22 punts, 6 rebots, 6 assistències, 2 recuperacions i va rebre 3 faltes. A més, va aconseguir 18 punts de tirs de tres amb una efectivitat dels 67%. El base de l'HLA Alacant està millorant les xifres respecte a l'última participació en la LEB Or. 

  Aquest és el tercer MVP de Llompart en la seua llarga carrera, l'anterior el va aconseguir fa 14 anys. A Llompart, li preocupa més l'aportació en el rendiment de l'equip que destacar en l'aspecte individual. Confia a contribuir perquè l'HLA Alacant faça una bona temporada en què el principal objectiu és la permanència. 

  El base balear ha tornat a Alacant on ja va estar amb el Lucentum de 2008 a 2012. Té una carrera dilatada en l'elit del bàsquet i ha jugat amb el València Bàsquet, el Saragossa o l'UCAM Múrcia.

  A més de Pedro Llompart, el pivot senegalés de l'HLA Alacant, Bamba Fall, ha sigut  MVP les dos primeres jornades de Lliga, amb una valoració de més de 40.