• Mike Tobey renova per dos anys més

  Esports Bàsquet | 12/07/2020 12:12
  Olegari Gonzalo
  El València Basket anuncia la renovació del pivot nord-americà fins al juny de 2022

  El València Basket anuncia la renovació del pivot nord-americà fins al juny de 2022 / Twitter: @valenciabasket

  La casa taronja continua treballant en l'equip de la pròxima temporada i no atura el treball pel que fa a fitxatges i renovacions. Ara ha sigut el torn de Mike Tobey, el pivot nord-americà que arribà al club taronja com un jugador amb molt de potencial, i que ha anat afiançant-se com un dels pilars de l'equip. En la fase final extraordinària de la Lliga Endesa, celebrada a València, Tobey va ser el segon jugador amb la mitjana de valoració més alta.

  Quarta temporada en el club


  La temporada que ve serà la quarta del nord-americà en el València Basket. Enguany, el seu paper ha sigut especialment important en la fase final extraordinària de la Lliga Endesa que es va disputar a València. Hi va ser el segon jugador millor valorat de la competició, amb 20,7 crèdits per nit en sis partits. La seua tarjeta va ser de 14,3 punts i de 10,5 rebots, un doble doble de mitjana, que contribuí de manera determinant a conquistar el tercer lloc final de l'equip.

  Va jugar una temporada amb l'Iberostar Tenerife


  El pivot nascut a Monroe, una petita localitat de l'estat de Nova York, es va formar com a jugador a la Universitat de Virgínia. Després va jugar en els clubs GreensBoro Swarm i Charlotte Hornets. Va vindre a España fitxat per l’Iberostar Tenerife, on va estar una temporada. Tot seguit el va fitxar el València Basket. Fa 2,13 m i té 25 anys.

  Aquesta renovació se suma a la de Sam Van Rossom, el belga de 34 anys que estarà una temporada més en el València, amb opció a renovar un any més.