• VÍDEO | El circuit Ricardo Tormo presenta un cartell de videojoc dels 90 amb Márquez i Rossi

  Esports | 26/09/2019 00:09
  À Punt Esports
  À Punt Esports

  Foto de portada: J. M. Moya, Raquel Tamarit, Héctor Garzó, Arón Canet, Carlos Tatay i Gonzalo Gobert / CRT

  El cartell oficial del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana s'ha inspirat en els videojocs dels 90, aprofitant que enguany el circuit compleix 20 anys, i té com a protagonistes Marc Márquez i Valentino Rossi en una espècie de competició virtual. Han estat els més de 4.000 aficionats els que han votat per l'obra que representa el 21é Gran Premi valencià, que tanca el Mundial els dies 15, 16 i 17 de novembre a Xest.

  Entre els assistents, el pilot de Moto2 de la Pobla de Vallbona, Jorge Navarro; el de Moto3 de Corbera, Arón Canet; el de MotoE de Paterna, Héctor Garzó; i el recentment campió de la Red Bull MotoGP Rookies Cup, el jove d'Alaquàs de 16 anys que té assegurada la participació en el campionat l'any que ve i que enguany podria participar-hi com a convidat.

  Gonzalo Gobert, director general del circuit, ha enumerat les novetats de l'edició d'enguany, entre les quals ha destacat la millora dels accesos i a les zones d'acampada, a banda del fet que, per primera vegada, se celebraran alhora dos carreres de MotoE (la vesprada del dissabte i el matí del diumenge), en què participa el valencià Héctor Garzó pel títol.

  El comentari entre els assistents ha estat la lluita per mantindre el circuit valencià davant de la possibilitat que puga haver-hi una alternança entre els circuits espanyols a partir de 2022. Josep Miquel Moya, director general d'Esport, ha indicat que en aquests moments “tenim signat fins al 2021, així que tenim dos anys per davant per a poder parlar-ne. Entenem que reunim les condicions adequades i tenim el prestigi que ens hem guanyat per a poder negociar que València estiga sempre en el calendari, cada any”.