• Fi de festa al Mestalla

  Esports Futbol | 27/05/2019 01:00
  Iolanda Ibarra
  Acabada la rua que ha travessat els carrers de València, la cerimònia ha començat al Mestalla / Efe

  Acabada la rua que ha travessat els carrers de València, la cerimònia ha començat al Mestalla / Efe

  El Mestalla ha sigut el punt neuràlgic de les celebracions de la Copa, un dia després d’aconseguir el trofeu a Sevilla. Jugadors i afició, totalment entregats, han festejat un títol onze anys després.


  Acabada la rua que ha travessat els carrers de València, la cerimònia del Mestalla ha començat amb l’eixida dels jugadors i el cos tècnic a la gespa. Han estat dalt d’un cadafal amb el logotip Campions Copa 2019. Als cinc capitans, que duien la copa del centenari, els han rebut d’una manera aclaparadora. “Que bote el Mestalla” i “La copa ja està ací” són els càntics que s’hi escoltaven. L’últim que ha eixit ha sigut Marcelino, rebut amb una gran ovació. L’equip ha cantat l’himne de la Champions.


  Parejo i Marcelino han pres la paraula


  Dani Parejo i Marcelino García Toral, capità i entrenador, peces clau d’aquest projecte esportiu, han pres la paraula. Parejo, el primer a intervindre, ha corejat “Posa-hi collons” i ha agraït emocionat el suport de l’afició durant “un camí que no ha sigut fàcil”.

  Marcelino ha sigut el segon a parlar. El tècnic, quasi sense veu, ha donat les gràcies a l’equip “Hem patit per a disfrutar”. Parejo animava l’afició a cantar l’Himne de la Comunitat Valenciana.

  L’acte ha acabat amb la volta al camp dels jugadors amb la copa per a oferir-la al Mestalla. “Sentiment etern pel València” com diu el lema del centenari. Demà dilluns serà el torn de les celebracions institucionals.