Borja Iglesias deixa el Villarreal CF fora de la Copa (3-1)

El gol de Samu Chukwueze abans del descans no ha sigut suficient per a aconseguir la remuntada i el Villarreal CF ja mira la lliga

El davanter Borja Iglesias, autor de dos gols, lluita davant el defensa groguet Pepe Castaño.

Borja Iglesias, autor de dos gols, protagonista en la jugada del primer i amb un segon de penal, ha sigut el botxí del Villarreal CF en la Copa del Rei 2018-19, que a partir d'ara podrà centrar-se en la competició de lliga, en què ocupa lloc de descens. Un gol de Samu Chukwueze abans del descans ha donat opcions als de Luis Garcia de posar-se dins de l'eliminatòria (2-1), però el submarí groguet no ha sabut aprofitar la seua bona segona part per a acabar la remuntada i ha vist com l'Espanyol l'ha superat.

Luis García ha optat per un equip amb molts jugadors poc habituals i, fins i tot, ha fet debutar el defensa del filial Pepe Castaño. El jove defensa andalús ha sigut el protagonista del primer gol de l'Espanyol, que ha arribat en el minut 34 després d'una clara falta sobre Borja Iglesias que l'àrbitre, amb ajuda del VAR, assenyalà. Pablo Piatti marcà el 0-1. Tres minuts després, un altre penal, en aquesta ocasió de Miguel Layún, en una acció molt innocent sobre Puado. El penal l'ha marcat Borja Iglesias. A quatre minuts del descans, una acció individual de Samu Chukwueze ha posat l'equip groguet en l'eliminatòria

En la segona part, el Villarreal ha eixit amb més ànims a la recerca del gol per a igualar l'eliminatòria. Primer, Alfonso Pedraza ha pogut fer gol en una acció ràpida per l'esquerra. I, minuts més tard, l'ocasió ha sigut per a Bacca. En el minut 59, una falta sobre Pedraza, que Miguel Layun ha enviat a la creueta de la porteria de Roberto. A poc a poc, l'Espanyol ha tornat a fer-se amb el control del partit i, a la mitja hora de la represa, Borja Iglesias ha aprofitat una jugada d'estratègia per a fer el 3-1 en el segon pal.

L'entrada de Gerard Moreno per Carlos Bacca ha confirmat que Luis García no ha volgut arriscar cap futbolista i que té el cap en la lliga (Toko Ekambi ni tan sols havia viatjat a Barcelona). El Villarreal ha conclòs a Cornellà la seua trajectòria en la Copa del Rei 2018-19, molt condicionat per la seua situació en la competició de lliga. De fet, pensen ja en el partit del cap de setmana davant l'Athlètic a La Ceràmica, un duel davant un rival directe.