Cara i creu per als equips valencians de la Lliga Iberdrola

El València guanya per 2 a 0 l'Athlètic de Bilbao i el Llevant perd per la mínima contra el Rayo.

Jornada 3 de la Lliga Iberdrola. El València ha rebut l'Athlètic de Bilbao a l'estadi Antonio Puchades. Les d'Irene Ferreras han eixit al camp amb el suport de l'afició. Al minut 18, Carol ha aprofitat una passada de Calligaris i ha avançat les valencianistes al marcador. Amb l'un a zero, el partit ha arribat al descans. A la segona part, l'equip basc ha pressionat a la recerca de l'empat. El València ha jugat a la contra. Tot i això, fins a quatre ocasions ha tingut Goeieman de marcar el segon, però ha sigut a la cinquena quan ha arribat el gol en l'últim minut del partit. Goeieman i l'Antonio Puchades ho han celebrat amb molta emoció. Finalment, 2 a 0 al marcador i el València que continua sense perdre.

Per altra banda, el Llevant ha encaixat la primera derrota de la temporada. Les granotes han jugat contra el Rayo Vallecano a la Ciutat Esportiva de Buñol. L'equip madrileny ha marcat en el minut 16. L'autora del gol ha sigut Sheila. El conjunt que entrena Maria Pry ha tingut ocasions per a aconseguir l'empat, però el gol no ha arribat i el 0 a 1 s'ha mantingut fins al final del partit. Amb aquest resultat, el Llevant se situa al mig de la taula.