Derrotes del València i del Llevant en la Lliga Iberdrola

El Llevant cau ‘in extremis’ per 3-2 davant de la Reial Societat i el València no pot amb el Granadilla Tenerife (2-1).

Esther celebra el segon gol del Llevant
Esther celebra el segon gol del Llevant / LaLiga

Jornada negra per als equips valencians de la Lliga Iberdrola, ja que els dos han perdut en els seus respectius desplaçaments. Un colp més dur encara, ja que els dos havien aconseguit avançar-se al marcador i els equips locals han aconseguit finalment la remuntada.

Duel intens a Zubieta entre dos aspirants a la part alta de la classificació

El Llevant ha caigut davant de la Reial Societat (3-2), en un duel molt igualat en què les donostiarres han estat més encertades de cara a la porteria. El gol de Cecilia quan ja estava pràcticament finalitzat el partit (89’), ha suposat la remuntada local després d’un partit boig que pareixia que acabaria amb un empat. La Reial firma així una victòria de prestigi davant d’un rival directe pels llocs punters del campionat.

Fort ha començat l’equip de casa amb diverses oportunitats per a avançar-se al lluminós, i on Paraluta ha destacat en la porteria granota. Però al minut 22, després d’un mal rebuig de la defensa, Nerea Eizagirre ha posat l’1-0 al marcador. Les de María Pry han reaccionat i han recuperat la iniciativa del joc. Això ha fet que Irene Guerrero i Esther, amb dos rematades de cap als minuts 34 i 45, hagen capgirat el resultat abans d’anar-se’n al vestidor. En la segona part, els dos equips ho han intentat, però han sigut les jugadores locals, Bárbara Latorre (77’) i Cecilia, a un minut del final, les que han tingut més punteria i han establit el 3-2 definitiu.

El València no pot amb el Granadilla Tenerife

L’enfrontament a l’estadi de La Palmera ha arrancat de la millor manera possible per al conjunt valencià. Molt ben plantat al terreny de joc, ja al minut 11, ha tingut la primera bona ocasió per inaugurar l’electrònic amb una bona rematada de Bonsegundo. Però la que ha aprofitat l’oportunitat ha sigut Jansen al minut 21. Poc els ha durat l’alegria a les visitants, ja que només 3 minuts després, ha empatat l’equip de Tenerife amb un gol de Pleuler. Deu minuts més tard, María José ha fet el segon per a les locals i ha fet definitivament la volta a un marcador que ja no ha canviat. El València ha buscat l’empat en la segona part, però els ha faltat punteria i no han aconseguit un resultat que es podria considerar més just, vistos els mèrits que han fet els dos equips al terreny de joc.

Amb aquest resultat, el conjunt de Bargues és huité en la classificació i ja es prepara per al pròxim duel contra l’Athletic Club.