Doblet de Rodrigo i Alcácer en la victòria d'Espanya

Dos gols del valencianista Rodrigo Moreno i dos més del davanter valencià del Borussia, Paco Alcácer, donaren la victòria per 4 a 0 a Espanya contra les illes Fèroe.

Doblet de Rodrigo i Alcácer en la victòria d\'Espanya

La selecció espanyola de futbol té quasi assegurada la presència en la pròxima Eurocopa, després de la victòria per 4 gols a 0 contra les Illes Fèroe. Amb el valencià de Torrent Paco Alcácer i el valencianista Rodrigo Moreno com a bigolejadors, el combinat espanyol dirigit per Robert Moreno va imposar-se amb claredat al conjunt de les Fèroe.

El partit va estar marcat per l'emoció que representava per a l'equip espanyol jugar a l'estadi d'El Molinón de Gijón, ciutat natal de l'exseleccionador Luis Enrique i seu de l'homenatge a Enrique Castro, Quini, que va morir al febrer de l'any 2018.

La diferència d'estil de joc i qualitat entre les dues seleccions va fer que el partit no tinguera equilibri en el terreny de joc i, ja en el minut 13, Espanya fera el primer dels 4 gols marcats per l'equip que entrena Robert Moreno.

Rodrigo va estar acompanyat de Gayà i Parejo en l'onze inicial. Els tres jugadors disputaren els 90 minuts de joc. Des del minut 61 va competir el davanter torrentí del Borussia Dortmund, Paco Alcácer. El valencià estigué poc més de 30 minuts a l'herba d'El Molinón i van ser prou perquè, en només dos minuts, el jugador de la Bundesliga aconseguira dos gols i mostrara així el seu excel·lent estat de forma en aquest inici de la temporada 2019-2020.

Amb aquest marcador de 4 gols a 0 i la victòria contra Romania, Espanya ja té un peu i mig en l'Eurocopa, tot i que encara haurà d'enfrontar-se a Noruega i Suècia al mes d'octubre, i a Malta i Romania com a local al mes de novembre.