El Castelló perd la primera final

El CD Castelló ha perdut als penals amb la UD Logronyés. Haurà d'esperar a la repesca per a intentar ascendir a Segona Divisió.

Foto del twitter del CD Castelló
Foto del Twitter del CE Castelló

El CD Castelló ha perdut en la tanda de penals amb la UD Logronyés i ha desaprofitat la primera oportunitat d'ascens a Segona en el camp de la Rosaleda de Màlaga. Rubén Díaz, Gálvez i César Díaz han fallat els penals. El Castelló ha desaprofitat els últims minuts del partit i la pròrroga, en què ha jugat amb un home més després de l'expulsió de Saddiki. En la pròrroga, Alcaina ha tingut dues oportunitats, però no ha pogut aprofitar-les.

El Castelló ha anat guanyant bona part del partit fins que tot se li ha complicat en l'últim tram de la segona part. I és que ha sigut un partit molt físic i en què les millors oportunitats les han tingudes els alb-i-negres fins que al minut 79 s'ha produït el tir al travesser de Rubén. El baló ha caigut verticalment en terra i l'àrbitre ha considerat que no ha traspassat la línia de la porteria, tot i que els jugadors del Logronyés han reclamat gol. Era un avís. Després, un penal sobre Saddiki l'ha transformat Andy. Era l'1-1. Després, als penals, tot s'ha llançat a perdre. Ara, el Castelló haurà d'esperar als pròxims partits d'aquest play-off per a intentar l'ascens a Segona.

El Castelló ha sigut l'amo de la primera part

En la primera part només hi ha hagut dues ocasions de gol i el que ha aprofitat la seua ha sigut el Castelló. Al minut 6, Aider ha fet lluir-se el porter Álvaro Campos, que ha evitat el gol del Logronyés. I, després, al minut 14, en una jugada d'estratègia, els d'Òscar Cano, han marcat el primer gol. Ha sigut en una treta de córner. Víctor ha posat un baló excel·lent a La Peña que ha sabut alçar-se més que els defensors i amb una cabotada ha col·locat el baló en el pal on el porter no ha pogut fer res. Gol del central alb-i-negre en una jugada que segurament Cano ha assajat moltíssimes moltes voltes aquests dies.

En els primers 45 minuts els de la Plana han sigut clarament superiors, tot i l'absència d'ocasions clares. Han tocat el baló amb criteri, han obstaculitzat les eixides del Logronyés. Cal destacar també el bon estat físic de l'equip. Hi ha jugadors, com ara Víctor, que han fet moltíssims quilòmetres, ha sigut un esforç descomunal després de tants mesos sense jugar. Perquè el Castelló ha arribat a aquesta final d'ascens sense haver jugat cap partit amb un altre rival.

Juanto Ortuño ha pogut marcar el segon gol

En la segona part, el Logronyés ha dominat el partit, però sense cap ocasió clara de gol. De tota manera, Òscar Cano ha decidit donar entrada a Serra per Víctor, molt castigat físicament per l'esforç de la primera part. No obstant el domini dels de La Rioja, les oportunitats més clares l'ha tingudes el Castelló. César Díaz ha fallat mig gol en tirar fora un baló en una posició ideal dins l'àrea i uns minuts més tard Juanto Ortuño, a soles amb el porter, no ha pogut rematar el partit. Cosa que després ha pagat ben car l'equip.