El Castelló perd l'opció de ser líder de Segona B

Els alb-i-negres han perdut 0-1 amb el Sabadell en una jornada en què no ha guanyat cap equip valencià.

Jorge Fernández es lamenta al Castàlia
Jorge Fernández es lamenta al Castàlia / Twitter CD Castelló

El Castelló ho tenia a l'abast i Castàlia estava preparada per a viure una gran festa. Però no ha pogut ser. Els alb-i-negres han desaprofitat l'oportunitat de guanyar el Sabadell i furtar-los el lideratge del grup tercer de la Segona B. Contràriament, els catalans són ara líders, amb 38 punts i el Castelló, tercer, amb 34. Entre els dos, segon, l'Espanyol B. Si els d'Òscar Cano hagueren guanyat una altra cara faria. El Castelló seria primer i, tot i que queda molta temporada per davant, la pujada d'ànim hauria sigut enorme. Però ja no cal lamentar-se, ara cal continuar competint i esperar l'oportunitat.

Partit molt brusc i amb moltes targetes

El partit ha sigut molt brusc, amb moltíssimes faltes. L'àrbitre ha expulsat el local Satrústegui per doble groga. En total, hi ha hagut 8 targetes grogues i només la benevolència arbitral ha impedit que més jugadors hagen vist el camí del vestidor, fins i tot amb una roja directa. Partit dur i polèmic. Aleix ha marcat per al Sabadell al minut 40. L'àrbitre ha anul·lat un gol al Sabadell per fora de joc. Una decisió molt dubtosa. Després n'ha anul·lat un altre al Castelló, també per fora de joc.

El que tampoc sembla enganxar-se a la marxa de la temporada passada és el Villarreal B. Fa un any sempre estava dalt i quasi sempre en primera posició. Ara està en la zona temperada de la classificació i l'empat a un amb l'Atlètic Llevant a Buñol no li serveix per a molt. Tampoc als granotes que, tot i la pobresa de l'empat a casa, s'hi troben fora de les posicions perilloses. Ferni ha marcat per al Llevant al minut 57 i Lozano ha empatat per als groguets al minut 71.

L'Hèrcules continua en zona de descens

L'Hèrcules tampoc no ha passat de l'empat en aquesta vintena jornada al Rico Pérez. Ha empatat a dos amb l'AE Prat. Una altra volta ha tingut mala sort. El Prat ha remuntat en dues ocasions. La que més mal ha fet ha sigut la segona quan Reíllo, que ja havia marcat abans, els ha fet el gol de l'empat al minut 83. L'Hèrcules es veia ja en tres punts en la butxaca que li haurien servit per a eixir de la zona de descens directe.

El València tampoc no ha pogut derrotar el Lleida. Ha perdut per 1-2 en un partit on la boira feia que els jugadors quasi jugaren per automatisme perquè era difícil distingir companys i rivals. El més destacable el gol de Guerrero. El millor gol de la jornada, sens dubte, però que no ha servit per a traure res positiu.

L'Oriola i La Nucia jugaran dimecres, ja que aquest cap de setmana també ha sigut jornada copera i els partits lliguers s'han ajornat.