El Deportivo no té pietat del València en la Copa de la Reina

Les valencianistes perden per set a dos a Riazor en els huitens en un encontre on les locals han avassallat les de Carolina Miranda.

Les valencianistes no han estat encertades en la porteria.

El València volia aprofitar el xoc a partit únic en huitens de la Copa de la Reina per a canviar la dinàmica i agafar forces per a remuntar en Lliga, on es troben penúltimes en la taula. Però no ha pogut ser. El Dépor Abanca no les ha donat treva i només cinc minuts després de començar el partit, Athenea aconseguia el primer tant per al conjunt gallec. En el 15 arribava el segon gol, obra de Peke, i, només tres minuts després, les valencianistes aconseguien acurtar distàncies amb un gol de Paula Guerrero. Però l'equip revelació de la Lliga Iberdrola no anava a posar-ho fàcil i les gallegues tornaven a fer porta amb el tercer tant en el minut 32 de la primera part.

Ja en la segona part, una centrada de Calligaris i que rematava de cap la gallega Mari Paz Vilas ha culminat en el segon gol per al València. Era el 48 i deu minuts després Peke tornava a marcar. Un 4-2 que ampliava distàncies entre els dos equips. Peke es convertia també en l'autora del cinqué tant per al Dépor però no anava a ser l'últim perquè en el minut 82 Teresa Abelleira tornava a fer gol i María Mendez pujava al marcador el seté gol per al conjunt gallec.

Les valencianistes han practicat un bon joc, sobretot en la segona part, però no han estat encertades en la porteria. El resultat final (7-2) suma una nova derrota en les files del València que fa poc menys d'una setmana destituïa l'entrenadora Irene Ferreras. La directora esportiva Carolina Miranda és, a hores d'ara, l'encarregada d'assumir les funcions d'entrenadora de manera provisional.