• El filial del Villarreal es manté líder del grup III de Segona B

  Esports Futbol | 08/09/2019 21:10
  À Punt NTC

  Sorpreses en el grup III de la Segona Divisió B després de disputar tres jornades que deixen en la part baixa de la classificació l'Hèrcules, l'Oriola i el Mestalla. Cap dels tres equips han aconseguit guanyar en una competició en què, dels nou punts disputats només han aconseguit un punt el conjunt herculà i el nouvingut en la categoria, l'Oriola, i dos punts el filial del València CF.

  Amb tres punts en la classificació està l'Atlètic Llevant que dissabte amb un gol de Pablo al minut huit aconseguia la primera victòria de la temporada contra l'Hèrcules d'Alacant, que continua sense guanyar aquesta temporada.

  La notícia positiva és el bon inici de competició de La Nucia que empatava a un contra el Castelló i, en la seua estrena en la categoria, ja suma set punts mentre el Castelló en té cinc. 

  Tot i això, el lideratge és per a un dels equips valencians en la categoria de bronze, el Villarreal B que dissabte s'imposava per dos gols a un l'Oriola. Els joves groguets són l'únic equip que suma amb victòries les jornades disputades i està al capdavant de la classificació en solitari. El filial del Villarreal jugarà el pròxim cap de setmana contra el tercer classificat a terres catalanes, el Llagostera.

  La pròxima jornada, a més, enfrontarà el Mestalla contra La Nucia i l'Oriola contra l'Atlètic Llevant.