El Llevant s’acomiada de la Copa del Rei al Camp Nou (3-0)

El conjunt granota no ha pogut fer valdre la renda obtinguda en el partit d’anada.

Vidal xuta  a porta en presència de Bardhi
Vidal xuta a porta en presència de Bardhi

Paco López deia que passar a quarts de final de la Copa del Rei era per al Barça una obligació i per al Llevant una il·lusió. I així ha acabat sent.

El partit del Camp Nou ha començat envoltat per la polèmica d’una suposada alineació indeguda del Barça en el partit d’anada. El conjunt local ha sigut el clar dominador des del principi. Messi, titular aquesta vegada, ha avisat primer amb un tir de falta directa que ha salvat Aitor Fernández amb una gran estirada. Després d’una pèrdua granota, mateix protagonista, el jugador argentí, que al minut 24 s’ha internat a l’àrea i ha obligat al porter del Llevant a lluir-se amb una intervenció providencial.

La insistència culer ha tingut recompensa en dos minuts: Rober Pier perd la pilota davant Messi, qui la penja, Cabaco rebutja i el baló rebota en Dembelé, amb la mala fortuna que el retruc descol·loca Aitor, qui sols pot observar com el baló s’endinsa a la porteria. Un minut després, al 31, Messi ha passat en profunditat Dembelé, que després de driblar Aitor, ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa. El porter granota ha arribat a fregar el baló, qui sap si sense eixe toc la pilota hauria acabat dins la gàbia... però el gol ha pujat al marcador per a desesperació d’Aitor Fernández, el millor jugador granota, qui ha salvat els seus d’una golejada més àmplia abans de la fi dels primers 45 minuts.

Messi, que no sol fallar a les cites importants, tampoc ho ha fet en aquest partit de tornada d’octaus de Copa. En el minut 53 ha aprofitat una centrada de Dembelé per a apuntar-se el tercer del Barça. Tot i l’avantatge, els blaugrana han seguit atacant, mentre que el Llevant s’ha embolicat en gran part del segon període, sempre que ha passat del centre del camp. Tan sols una falta directa de Bardhi i un baló al pal de Boateng en el descompte han inquietat el Barcelona.

Al remat, 3-0 i el Llevant eliminat de la Copa. La il·lusió tornarà, segur, la pròxima temporada.