El Llevant UE cau davant la Reial Societat en la semifinal de Supercopa

El conjunt granota ha generat ocasions, però li ha faltat efectivitat.

El Llevant perd 1-0 davant la Reial Societat en la Supercopa d'Espanya
05 de febrer 2020 - 23:47

El Llevant ha perdut per 1 a 0 davant la Reial Societat en la primera semifinal de la Supercopa d'Espanya.

Les donostiarres s'han avançat prompte, concretament en el minut 16 de la primera part gràcies a Leire Baños, amb un llançament ras des de la frontal. A partir del gol, la Reial Societat s'ha trobat més còmoda mentre que les granotes han anat a remolc. L'últim quart d'hora de la primera part s'ha vist un Llevant més atacant, amb una ocasió clara de gol en el minut 32, quan Rocío Gálvez ha rematat de cap una falta llançada per Claudia, tot i que la pilota s'ha estavellat contra el travesser.

La segona part s'ha iniciat sense canvis en els onzes titulars. Les blaugranes han arrancat controlant el partit, però de nou ha sigut la Reial la que més ocasions ha generat en els primers minuts, com la que ha tingut en el 58 Nahikari, amb una exquisida talonada. Les de Maria Pry han pogut empatar en el 67 després d'una treta de falta de Claudia que la capitana Ivana Andrés a punt ha estat de culminar a la xarxa.

En el minut 71 li han anul·lat un gol a la llevantinista Alba Redondo per fora de joc, en una jugada molt criticada per les granota. A la porteria, Andrea Paraluta ha tingut especial protagonisme amb parades com la protagonitzada en el minut 73, després d'un xut de la basca Nahikari.

Al remat, el Llevant no ha tingut sort i ha dit adeu a la Supercopa.