• El Reial Madrid es proclama campió del Torcaf d'Alzira

  Esports Futbol | la Ribera Alta | 01/09/2019 21:59
  Mònica Arnau
  Els jugadors del Reial Madrid celebren el triomf

  Els jugadors del Reial Madrid celebren el triomf / Mònica Arnau

  El Reial Madrid s'ha proclamat campió del torneig de cadets Torcaf en guanyar el Villarreal en la final. Aquest torneig, que va començar divendres passat, reuneix a Alzira els millor jugadors de 14 a 15 anys d'Espanya. Sis han sigut els equips que han participat en la 13 edició d'aquesta competició: els clubs que jugaran la Champions l'any que ve, és a dir, el Reial Madrid, el Barça, l'Atlètic de Madrid i el València, a més dels altres dos clubs valencians de Primera: el Villarreal i el Llevant.

  Les càmeres d'À Punt han retransmés la final, en què el Reial Madrid s'ha imposat al Villarreal per 3 a 1. En el tercer i el quart llocs, el València ha vençut l'Atlètic de Madrid per 2 a 0. Els equips de base del Barça i el Llevant no van superar la fase de grups.

  Entre el públic que ha assistit als enfrontaments s'han pogut veure cares conegudes, com la de Julen Guerrero, seleccionador espanyol sub15 i sub16 o Santi Denia, seleccionador nacional sub19. Els fills dels dos tècnics, Julen Jon Guerrero i Marcos Denia, han participat en el Torcaf en les plantilles del Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid, respectivament.