El Saragossa guanya 1-0 i frena la bona ratxa de l'Elx

El Reial Saragossa ha guanyat 1-0 l'Elx i trenca la bona ratxa dels de Pacheta, que portaven quatre jornades puntuant.

El porter Cristian ha salvat el Reial Saragossa

Un gol al minut 4 de Linares ha permés al Reial Saragossa sumar tres punts en La Romareda. L'Elx va eixir adormit al partit i ho ha pagat molt car perquè, a partir d'aleshores, la mala sort i algunes bones intervencions del porter Cristian Álvarez han evitat l'empat. En la primera part els de Pacheta tingueren opcions de marcar. Al minut 16 i al 35, hi va haver algunes de les més clares. Una d'elles de l'infatigable Nino. El Reial Saragossa també va poder ampliar el resultat, però ha sigut sempre un equip molt conservador, que no ha sabut llançar-se cap avant en les contres. Durant tota la primera part ha viscut del gol matiner i el seu objectiu ha sigut només aguantar el resultat. Durant molts minuts, els il·licitans han sigut el senyor del partit, però no han trobat porteria

Una segona part que ha acabat amb un partit molt aspre

En la segona part, Pacheta ha donat ordes als seus jugadors de buscar descaradament l'empat, però s'ha trobat amb un rival més ordenat. Iván Sánchez ha tingut la seua oportunitat al minut 54, però l'Elx no tenia la sort de cara. Pacheta ha optat per fer els tres canvis a partir del minut 64. Iván Sánchez per Borja i Alexander per Tekio. Nino ha aguantat fins al 73, quan ha sigut substituït per Carlos Castro.

A l'últim quart d'hora, els de Víctor Fernández han endurit el joc i, amb una defensa avançada, han intentat que l'Elx no els acorralara a l'àrea. La Romareda ha patit tant o més que el Martínez Valero la setmana passada, quan els de Pacheta van defensar l'1-0 contra el Càdis de forma heròica.

Un final amb moltes faltes i una desgraciada i injusta targeta groga per a Manu Sánchez. L'àrbitre l'ha penalitzat en una acció amb Linares. Realment ha sigut el jugador del Saragossa qui ha comés la falta. Aquesta targeta suposa que Manu no podrà disputar el partit de dissabte amb l'Alcorcón per acumulació de targetes.

L'Elx no perdia des que el va derrotar l'Oviedo per 1-3. Després va empatar a un amb el Mallorca i amb dos amb el Lugo, a domicili. I va guanyar en casa l'Extremadura i el Cadis. Ara es queden en el lloc 13 de la classificació amb 36 punts, dos més que el Saragossa. Una victòria els haguera donat una bona espenta en la taula, perquè com repeteix Pacheta en aquests moments del campionat, cada victòria té major pes que mai. Dissabte vinent caldrà intentar-ho amb l'Arcorcón.