• El submarí s'estrena en lliga amb la conquista de Balaídos

  Esports Futbol | 13/06/2020 21:12
  Alberto Alonso
  El Celta, als peus del Villarreal / La Lliga

  El Celta, als peus del Villarreal / La Lliga

  Javi Calleja s'ha llevat, per fi, l'espina clavada pel Celta. A finals de 2018, la derrota contra els gallecs comportava la seua eixida del submarí per la porta de darrere. Aquesta victòria en el primer partit de la represa lliguera s'ha convertit, a més, en la seua primera al fortí del Celta. Un camp molt complicat que sense l'afició ha perdut força. El duel no ha sigut molt lluït, tot i que els groguets s'han mostrat superiors al llarg dels 90 minuts. Cap dels dos equips mostrava problemes per a arribar a l'àrea contrària, però si en el remat.

  Tot i això, les dades confirmaven el domini del Villarreal, un 60 per cent de possessió i 6 tirs a porta contra zero, el que només posava en relleu el porter de l'equip gallec, Rubén Blanco, com al millor jugador del partit. Asenjo no tenia la mateixa oportunitat, però no per ganes. El Villarreal hauria d'esperar al primer minut del temps afegit per a aconseguir el propòsit que perseguia des de feia hora i mitja. Una jugada embolicada involucrava els jugadors que venien de la banqueta. Morlanes li furtava el baló a Sisto i passava a Bacca; la pilota finalment arribava a Chukweze i el seu remat l'aprofitava Trigueros, que no perdonava l'oportunitat.

  Un gol col·lectiu que destacava la importància dels cinc canvis i que donava una merescuda victòria al Villarreal. La primera de la represa lliguera que els fa recuperar la huitena plaça.