• El València no jugarà a Europa la pròxima temporada

  Esports Futbol | 19/07/2020 23:40
  Bernat Picó
  Maxi López en terra rodejat de jugadors del Sevilla / Efe

  Maxi López en terra rodejat de jugadors del Sevilla / Efe

  S'havien de complir dues condicions perquè el València aconseguira la classificació per a l'Europa League. La que depenia de factors externs s'ha produït, però la que estava en mans del mateix València no. L'equip de Voro, que finalment ha alineat Parejo i ha situat Florenzi al lateral esquerre, ha estat indolent durant pràcticament tot el partit, i només ha mostrat caràcter guanyador en els minuts finals.

  Ben prompte ha quedat clar que el València tampoc no anava a tindre hui la sort de cara. Només s'havia jugat un quart d'hora i Guedes s'ha lesionat, i l'ha hagut de substituir Carlos Soler. L'únic raig de llum en la primera meitat ha sigut un xut de falta de Parejo que Bono ha refusat amb problemes.

  Però les ocasions més clares les ha tingudes el Sevilla. Munir ha estavellat un baló al pal a l'inici de la segona part, en el que era l'avís del que vindria poc després. Al minut 55 ha arribat l'únic gol del partit, obra de Sergio Reguilón, després d'una jugada individual per la banda esquerra.

  Voro ha retocat l'atac en el 71 i, amb Kang-In Lee i Sobrino en els llocs de Ferran Torres i Maxi Gómez, el València, almenys, ho ha intentat. Kang-In, Soler i Gameiro han buscat la porteria de Bono però sense èxit.

  Amb un voler i no poder dels valencianistes ha acabat un altre partit gris que aquesta volta té greus conseqüències per a l'entitat: el València es queda fora d'Europa, a pesar de l'ajuda del Llevant, que ha derrotat el Getafe.