El València s'acomiada de la Supercopa

Els de Celades s'han vist superats per un Madrid que ha aprofitat la gran errada del 0 a 1 per a sentenciar la semifinal.

Soler i Modrić lluiten pel baló
Soler i Modrić lluiten pel baló / Efe
08 de gener 2020 - 23:38

Una distracció fatal en el 0 a 1 i una primera part molt roïna han condemnat i han eliminat de la Supercopa el València contra un Madrid que ha controlat el partit, ha tingut la possessió del baló i ha aprofitat les errades del conjunt de Celades per a guanyar la semifinal per 1 a 3. Kroos, Isco i Modrić han fet els gols del Madrid, i Parejo ha tancat el marcador de penal.

Celades ha plantejat el partit donant entrada a Gameiro en punta, amb Maxi a la banqueta i amb la dupla Kondogbia-Coquelin al centre del camp amb l'objectiu de contindre les eixides del Madrid. Així i tot, la primera gran oportunitat per a l'equip de Zidane ha vingut ben prompte, al minut 5, amb una rematada de cap de Varane, que Jaume ha respost de manera perfecta.

Els de Celades no havien entrat en el partit, i un exemple clar ha sigut el gol de Kroos en el minut 15. L'alemany ha fet un gol olímpic aprofitant que els jugadors del València protestaven la jugada anterior a l'àrbitre i la porteria estava buida. Una jugada que ja ha marcat tota l'eliminatòria.

En el minut 28 l'ha tinguda Kevin Gameiro. El francés, dins de l'àrea, ha optat per la potència en lloc de la col·locació i ha enviat la pilota als núvols. Ha perdonat el València, però no el Reial Madrid. En el minut 38 Isco ha aprofitat la confusió de la defensa valencianista per a fer el 0 a 2. Tres minuts més tard, una altra vegada Isco, i ara de cap, ha pogut sentenciar però ho ha evitat Jaume.

En els últims minuts de la primera part el València ha intentat estirar-se, sense poder evitar anar-se'n al vestidor amb un clar 2 a 0 en contra.

No ha canviat res en els primers minuts de la segona part. La pressió del Madrid impossibilitava l'eixida amb baló del València i, amb la urgència del canvi, Celades ha donat entrada a Maxi Gómez per Kondogbia en el minut 56. Ni així. No era el dia del València i Modrić s'ha encarregat de sentenciar en el minut 65 amb el 0 a 3.

A les acaballes de la semifinal, en el minut 91, Parejo ha fet el definitiu 1 a 3 després de transformar un penal que havia assenyalat el VAR per mans de Sergio Ramos.