El València suma contra l'Osca el primer empat a Mestalla (1-1)

Els dos gols, de Wass i Siovas, han arribat en jugades a baló parat.

Daniel Wass ha marcat a baló parat.

Tercera jornada i primer empat del València, en un partit celebrat a Mestalla a les 16:00 h. Els de Javi Gràcia han empatat a un contra l’Osca, un recentment ascendit amb bon futbol. Els dos gols a baló parat. S’ha avançat el València amb gol de Wass al minut 38, però Siovas ha empatat en la segona part. En l’onze valencianista, han entrat Hugo Guillamón, que debutava esta temporada, Uros Racic i Jason Remeseiro. Han caigut de l’alineació Lee Kang-in, Yunnus Musah i Esquerdo. Ontiveros, ex del Villarreal, també ha jugat els primers minuts amb l’equip aragonés.

El baló el volia l’Osca i els visitants han eixit d’inici pressionant i buscant la porteria de Jaume. El València, molt imprecís al camp, sense lligar jugades i amb nul·la presencia ofensiva. Però en el minut 38, Daniel Wass ha estrenat el marcador a baló parat. El danés bota una falta i ningú toca l'esfèrica. Primera aproximació, primer gol. Javi Gracia ha treballat l’estratègia.

Reacció, només després de l'empat

En la represa, els aragonesos amenaçaven i atacaven. Tres ocasions, tres parades salvadores de Jaume. I en el minut 64 i també en jugada a baló parat, han igualat els de Michel. La rematada de Siovas ha posat l’empat a un a l’electrònic de Mestalla. Només en eixe moment i amb l'eixida al camp de Yunus i Gameiro, el València s'ha estirat a la recerca de la victòria. Tram final intens. Okazaki i Mosquera han pogut voltejar el marcador, però el travesser i Jaume ho han impedit. Kondogbia i Gameiro també han intentat desfer l’empat, però el marcador ja no s’ha mogut. Javi Gracia tornarà a demanar reforços. Els espera una setmana de dos partits. Dimarts jugaran contra la Reial Societat a Anoeta i el pròxim dissabte reben el Betis a Mestalla.