El Villarreal B confirma el seu lideratge

La victòria de dissabte contra el Lleida per 3 a 1 els allunya de la resta.

El Villarreal B es reafirma com a líder del Grup III de Segona B

El Villarreal B continua imbatible per quatre jornades consecutives. El dissabte va batre el segon classificat, el Lleida. Un partit molt igualat que els groguets van sentenciar a les acaballes del partit amb dues grans jugades. Amb aquest resultat, es col·loca nou punts per damunt de l’Hèrcules, contra qui jugarà la pròxima jornada.

Precisament, l'equip alacantí continua en caiguda lliure. Al Clariano, el conjunt de Planagumà ha encaixat una nova derrota que el deixa en la sisena plaça del grup a nou punts del líder. L’equip local s’avançava al marcador gràcies al solitari gol de David Torres en el minut 17. Reaccionava sense molta convicció l’Hèrcules i sense aconseguir materialitzar. Així s'arribava a la fi del partit amb el marcador a 1-0. L'Ontinyent ocupa la plaça 16 amb 22 punts.

Per la seua part, l’Atlètic Llevant ha tornat de Terol amb les mans buides en perdre contra el conjunt local per 2-1 en un partit en què els granotes varen protagonitzar les ocasions més clares evitades pel porter Valera. Crespo i Dieste marcaven les dues dianes del Terol mentre que el gol llevantinista era obra de Blesa. Amb este resultat, se situen en la posició que fa 14 de la taula, igualats a punts amb l'Ontinyent.

L’Alcoià ha perdut davant el Barça B al Mini Estadi per 0 a 2. Nieto i Bryan Reina han pogut avançar l’equip blanc-i-blau però el baló no ha entrat i ho han pagat car perquè en el segon temps el filial blaugrana s’avançava amb un gol de Wagué en el minut 58, i en el 72 ampliava el seu avantatge amb una diana de Pérez. Els del Collao ocupen la posició que fa 13 a la taula.

El València Mestalla també ha caigut en la seua visita a l’Ebre per 2-1. Els de Miguel Grau han atacat amb contundència i podrien haver empatat, però finalment els tres punts han sigut per l’equip amfitrió. Luca Ferrore ha marcat el primer gol. En la represa Álex Blanco empatava el partit amb un gran gol de falta. En el minut 81 Dani Martínez ha sentenciat el partit per a l'Ebre.

El cuer del grup, el CE Castelló ha tret un punt de la seua visita a Mallorca. Els castellonencs han empatat a 0 contra l'Atlètic Balears a l'estadi Son Malferit. El partit ha sigut molt disputat amb diverses ocasions per part dels dos equips. L'equip que entrena Òscar Cano ha començat dominant el partit però, a la segona part, l'equip insular ha sigut qui ha portat el control. Finalment, taules sense gols. El pròxim rival del Castelló serà contra l'Ontinyent.