El Villarreal manté el colideratge amb l'Andorra

El Castelló cedeix un empat en l'últim moment i l'Hèrcules perd per 2 a 1 contra els andorrans.

El Villarreal manté el colideratge amb l\'Andorra

En el grup tercer de la Segona Divisió B, el filial del Villarreal ha guanyat per 1 a 2 a casa del Cornellà. Els jugadors de Miguel Álvarez han jugat un partit molt seriós i han vençut com a visitants del nou Municipal.

Amb aquest bon resultat, els groguets es consoliden com a segons en la taula. El partit ha començat de manera favorable per als groguets, que s'han posat per davant, amb un gol d'Edu Espiau. Després d'això, la primera part ha acabat amb un resultat de 0 a 1. En la segona, Eloy Gila ha fet l'empat, als 73 minuts. Però el Villarreal, gràcies a l'encert d'Ufanós abans del xiulet final, s'ha posat per davant en el 89, i d'aquesta manera ha acabat el partit, amb el marcador d'1 a 2.

Els groguets continuen de colíders amb l'Andorra, que ha guanyar al seu camp a l'Hèrcules per 2 a 1. Els andorrans s'han posat amb un 2 a 0 i Borja Martínez ha retallat per als alacantins. Mentrestant, La Nucia ha empatat a 1 contra el Badalona. Els catalans s'han avançat molt prompte i Enríquez ha tret un punt per als locals. El Castelló ha cedit un empat a Castàlia en l'últim moment. El gol de César Díaz ha quedat neutralitzat pels aragonesos de l'Ejea en el temps afegit. Mentrestant l'Atlètic Llevant ha perdut per 3 a 1 en la visita a l'Ebre. Amb aquest resultat, els granotes es queden amb 8 punts, fregant posicions de play-off pel descens. Qui ocupa llocs de descens és l'Oriola, que també va perdre per 3 a 0 contra el Barcelona B.

El València Mestalla va empatar a 1 contra el Nàstic. Els blanc-i-negres van meréixer molt més que un punt per la quantitat d'ocasions que van acumular, però la sort no va ser benèvola amb ells i només sumaren un punt a casa. Els de Chema Sanz continuen una setmana més fora de la zona roja de la taula, però sense poder distanciar-se'n, pels huit punts que atresoren en els huit partits de competició disputats fins ara.