El Villarreal veu com el Sevilla trenca la ratxa de victòries grogueta

Bruno Soriano torna a jugar un partit oficial després de tres anys

La tornada a un camp de futbol de Bruno Soriano, la gran notícia a La Ceràmica.

No ha pogut acabar el partit amb victòria, just el dia que Bruno Soriano ha tornat a sentir-se futbolista en tornar a jugar un partit oficial tres anys. El Villarreal s'ha deixat els primers punts des que s'ha représ la competició, i ha encaixat els primers gols. L'equip de Calleja ha sigut tan disciplinat com sempre, s'ha avançat dos voltes en el marcador, amb els gols de Paco Alcàcer i Pau Torres, que tornava a l'equip. Però ha patit l'efectivitat i gran qualitat del Sevilla. Dos grans llançaments de Sergio Escudero i Munir han trencat la ratxa grogueta que, això sí, continua invicte en els quatre partits que s'han jugat. Ara, espera la visita del València a La Ceràmica (Diumenge, 28 de juny, 17:00 hores)

Sis canvis ha previst Javier Calleja per a rebre el Sevilla, amb Gerard Moreno i Paco Alcàcer en la punta de l'atac. Ha tornat Pau Torres al centre de la defensa. Els tres han sigut els grans protagonistes d'un primer acte molt igualat en què la major efectivitat del conjunt groguet ha sigut decisiva. Als 18 minuts, el davanter de Torrent feia el primer del partit després d'una acció de Gerard Moreno. Des de dins de l'àrea, amb l'oportunisme d'un davanter centre.

El Sevilla ha reaccionat, això sí, més perquè el conjunt groguet s'ha replegat, defenent l'empat. En els tres partits anteriors després de la represa de la competició per la Covid-19, el Villarreal ha fet bo el gol. Havia marcat en els tres i no n'havia encaixat cap. Màxima efectivitat que li ha donat els 9 punts en joc. El treball defensiu groguet ha sigut eficaç, però un dur llançament de Sergio Escudero des de la frontal ha sigut impossible de traure'l per a Sergio Asenjo. És el primer gol que encaixa el conjunt groguet en esta represa de la competició.

En l'afegit del primer acte, Pau Torres, que tornava a l'equip després de sanció, ha fet, de cap, el 2-1. Una errada defensiva visitant ha permés el futbolsta de Vila-real fer, totalment sol, el gol, que ha donat avantatge a l'equip de Javi Calleja.

Lopetegui, amb ànsia de guanyar

Un triple canvi de Julen Lopetegui en el descans ha sigut clau en la reacció andalusa. Jesús Navas, Lucas Ocampos i Munir, que ha fet el gol de l'empat assistit per Navas, han sigut els tres futbolistes que han eixit per a capgirar el marcador. Era el minut 63. Poc abans, Calleja havia decidit posar més múscul en el camp amb l'entrada de Moi Gómez per Santi Cazorla. El gol sevillista li ha donat un cert ritme lent al partit. Manu Trigueros (que ha vist la cinquena targeta i no jugarà contra el València CF per acumulació d'amonestacions), ha entrat per Samu Chukwueze, i Javi Ontiveros per Gerard Moreno, per a controlar el mig del camp.

Però el Sevilla ha tingut més baló, però no ha tingut profunditat, a pesar que Navas i Ocampos han generat molt de joc per la banda dreta. Al Villarreal CF li ha costat molt més. Gerard Moreno, abans de ser substituit, ha pogut marcar però Koundé ha tret la pilota des de la mateixa línia de gol, tot i que l'acció havia sigut anul·lada per fora de joc previ del davanter català. Ha sigut la millor opció ofensiva grogueta, juntament amb una rematada defectuosa de Paco Alcàcer. Poc més ha donat el partit. Repartiment de punts entre dos equips en la lluita per Europa i per la Champions.

Bruno Soriano, tres anys després

La gran notícia del partit ha sigut el retorn del capità groguet, Bruno Soriano a un partit oficial. Ha sigut en el minut 87 i ha entrat en substitució de Vicent Iborra. Mario Gaspar li ha cedit el braçalet de capità al migcampista internacional d'Artana. Bruno no jugava un partit oficial des del 21 de maig del 2017, en un partit entre el València i el Villarreal al Mestalla. Curiosament, el pròxim rival dels groguets en la lliga.