• Hernani, cara i creu en el Llevant-Osasuna

  Esports Futbol | València | 29/09/2019 23:35
  L. Grau Berlanga
  El davanter portugués Hernani celebra el seu gol

  El davanter portugués Hernani celebra el seu gol / Kai Försterling (Efe)

  Repartiment de punts al Ciutat de València entre el Llevant i l'Osasuna en un partit en què Hernani ha protagonitzat el millor i el pitjor de l’encontre. Una altra vegada ell ha encetat el meló. Sense oposició de la defensa i abans dels cinc minuts, ha rematat amb encert la primera oportunitat de l’equip a pas de Miramón des de la banda dreta. El ben cert és que el portugués ha estat molt connectat en el partit fins a l'expulsió per doble groga. L’Osasuna ha anat diluint-se mentre el Llevant arribava amb perill a l’àrea de Rubén Martínez. El col·legiat Soto Grado ha anul·lat un gol de Roger per fora de joc.

  A l’eixida dels vestidors, l’Osasuna ha reaparegut per posar l’ai al cor de la parròquia blaugrana. Aitor ha tornat a salvar els seus rebutjant una rematada de cap d’Estupiñán en la mateixa línia de gol. No ha pogut fer-ho en la segona ocasió, en què han arribat amb perill a l’àrea llevantinista. Rubén García, el de Xàtiva, exgranota, ha fet el gol de l’empat. No l’ha volgut celebrar. 

  Els blaugranes, però, han continuat buscant els tres punts. Doble oportunitat la que han perdut passats els 60 minuts de joc. Mayoral ha errat en la primera rematada i Miramón, amb el porter en terra, no ha encertat en el xut. Ha tingut el segon a les botes. Després de l’expulsió, a Paco López li ha tocat remodelar l’equip tancant la defensa davant del que es podia preveure com un al·luvió de l’Osasuna. No hi ha arribat: encara més, amb un home menys, el Llevant ha generat més ocasions de perill però no han fructificat.

  A l’inici del partit Ricardo Ten, guanyador del campionat del món en ciclisme adaptat en ruta i pista, ha rebut l’homenatge del Ciutat de València.