Kangin Lee, triat millor jugador del Mundial sub-20

El valencianista ha sigut clau en la gesta històrica de Corea del Sud.

Kangin Lee celebra un gol en la final contra Ucraïna
Kangin Lee celebra un gol en la final contra Ucraïna / Reuters

El futbolista coreà del València CF, Kangin Lee, ha estat triat millor jugador del Mundial sub-20 disputat a Polònia. El 10 de Corea del Sud ha fet un campionat magnífic en què ha aconseguit xifres que l’avalen com un valor de futur. Els seus dos gols i quatre assistències en set partits han catapultat els seus en el subcampionat.

A més, l’esquerrà és el segon jugador més jove de la història (18 anys, 3 mesos i 28 dies) que aconsegueix el baló d’or d’un mundial sub-20 per darrere de Leo Messi (18 anys i 9 dies) en 2005.

El jugador del planter del València CF des dels 11 anys va obrir el marcador de la final contra Ucraïna de penal en el minut 5. Tot i això, el combinat asiàtic va acabar sucumbint per 3-1.

Futur incert

Kangin gaudirà ara d’un mes de vacances i, en principi, tornarà a la disciplina del València, amb qui té contracte fins al juny del 2022. No obstant això, els oferiments que el club té damunt la taula són molts. A ningú se li escapa que el futbolista pot tindre per davant un futur brillant. Queda definir si Marcelino està disposat a donar-li minuts en una temporada de Champions o prefereix que madure la seua qualitat en un altre equip.