La Ceràmica, el malson del Llevant des del 2011

El Villarreal guanya per 2 a 1 i toca les places europees.

Un submarí unit contra un Llevant que torna a caure a La Ceràmica
Un submarí unit contra un Llevant que torna a caure a La Ceràmica / La Liga

El Villarreal ha tornat a demostrar la seua força davant de l’afició i que La Ceràmica no és un camp fàcil de conquistar per al Llevant. Encara que els granotes han marcat el ritme amb una alta intensitat des del primer minut, els groguets han mostrat la seua efectivitat. En el minut 9 han aprofitat la primera aproximació a l'àrea rival per a fer gol. Centre d’Alcácer a Gerard Moreno, que sorprén Aitor pel pal esquerre i avança el Villarreal.

El Llevant hauria d’esperar a la represa per a fer l’empat. En el minut 56, Clerc centra a Mayoral, que, amb la dreta, travessa la porteria d’Asenjo. Una alegria que duraria poc. En el minut 61 Gerard Moreno ha tornat a formar part del segon gol, amb un centre que ha arribat a Moi Gómez, que, amb l’esquerra, dispara a la dreta i sentencia el partit amb el 2 a 1 final.

A pesar dels dos gols encaixats, Aitor Fernández es consolida com el porter de Primera Divisió amb més parades, cosa que posa en evidència la defensa granota. Amb el seu gol, Gerard Moreno comparteix el títol d’actual pitxitxi nacional amb Roger i amb Ángel, del Getafe. Un resultat que situa el Villarreal a dos punts de la zona Champions temporalment. El Llevant, a més de no puntuar, perd un dels jugadors clau, Rochina, lesionat a l'abductor.