La Nucia, eliminat de la Copa

El Mèrida aconsegueix passar l'eliminatòria als penals

El somni de rebre un primera s'esvaí en la tanda de penals a l'estadi Romano. Els de César Ferrando no saberen aprofitar dos gols d'avantatge amb què arribaren al descans. Titi havia marcat en l'últim minut del primer període i deixava encarrilada l'eliminatòria.

En la represa, els locals eixiren decidits a acurtar distàncies i en el minut 3 Jesús Mena va fer l'1 a 2. La Nucia volia dorminar el partit lluny de la seua porteria però en el 23 els locals aconseguiren igualar l'encontre per mitjà d'Antonio Pina. Fins als 90 minuts reglamentaris, els dos equips buscaren defendre millor que atacar.

En la pròrroga Javi Sánchez avisava que tenia el dia de cara i malbaratà dues ocasions clares dels nuciers que no pogueren evitar anar a la tanda de penals. Se'n llançaren deu. Dos en van errar els de Mèrida, mentre que els nuciers sols en marcaren dos. En l'últim Fofo buscà la dreta del porter i es trobà les mans de l'heroi del partit, Javi Sánchez.

Després d'una eliminatòria de 21 dies, dos viatges en autobús de més de set hores, pròrroga i penals, la Nucia torna a casa de buit.