• La televisió d’À Punt transmetrà diumenge en directe el partit entre la Nucia i l’Hèrcules

  À Punt | el Baix Segura | 21/11/2019 19:13
  À Punt
  Tarjeta

  Derbi autonòmic

  La televisió d’À Punt transmetrà en directe el diumenge 21 de novembre a partir de les 17:00 hores el partit que enfrontarà la Nucia amb l’Hèrcules d’Alacant a l’estadi olímpic Camilo Campo d’aquest municipi de la Marina Baixa.

  Un nou derbi autonòmic que comentaran els periodistes d’À Punt Dani Hermosilla i Mònica Arnau, acompanyats del comentarista Miguel Ángel Mullor. La situació dels dos equips és ben diferent. Així, mentre que la Nucia es troba, amb 19 punts, en seté lloc, l’Hèrcules, amb 12 punts, està en el lloc 16é de la Segona Divisió B i busca escalar posicions després d’un mal inici en la Lliga.

  La setmana vinent, a més, la televisió pública valenciana també té previst transmetre el partit que enfrontarà dissabte 30 de novembre a partir de les 17:00 hores l’Oriola a la Nucia a l’estadi municipal de Los Arcos de la capital de Baix Segura.

  À Punt va començar les transmissions dels partits de Segona Divisió B el mes d’octubre del 2018. En aquesta divisió competeixen, en el grup tercer, el Castelló, el Villarreal B, la Nucia, el València Mestalla, l’Atlètic Llevant, l’Hèrcules d’Alacant i l’Oriola.

  Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i en la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.