L’Atlètic de Madrid se li travessa al Llevant

Els de Paco López han plantat cara, però la bona actuació d’Oblak ha evitat que aconseguiren puntuar

El jugador de l’Atlètic de Madrid José María Giménez, lluita amb el golejador del Llevant, Roger Martí / David Fernández (Efe)

Partit de vertigen el que s’ha viscut al Wanda Metropolità entre un Atlètic elèctric i un Llevant que no s’ha rendit mai. Els matalafers, hiperactius durant els primers minuts de joc, bé podrien haver-se posat per davant abans dels 60 segons amb una triple ocasió. Correa rematava un baló aeri rebutjat per Aitor i ni João Felix ni Saúl aconseguien materialitzar. Abans del primer quart, i en una jugada molt ràpida, ha arribat el primer gol dels de Simeone. Trippier centrava i Correa travessava el baló, que foradava la porteria d'Aitor (13 min). Sense temps per a assimilar el gol, els llevantinistes igualaven el partit. Campaña treia la falta i Roger rematava un míssil imparable per a Oblak. Amb el partit completament embogit, els matalafers contestaven en la jugada posterior. Felipe Monteiro convertia de cap un baló tret des del córner (18 min) per a fer el 2-1 amb què s’ha arribat al descans. El joc dels dos equips ha estat igualat, però no s’ha reflectit en el marcador.

Segona part sense gols

A la segona meitat el partit ha acabat d’obrir-se. Qualsevol dels dos equips podia augmentar el seu compte, si bé l’Atlètic feia més por, sobretot al contracolp. Anades i tornades, i Simeone, que volia sentenciar el partit introduint jugadors ofensius com Vitolo. João Felix ha tingut el llançament més perillós dels matalafers al 78 però no ha estat encertat. Pocs minuts després la bona intervenció de Coke, ha evitat el tercer. També Bardhi ha tingut la igualada a l’abast. Al 83 el macedoni es clavava fins a la cuina i obligava Oblak a lluir-se. Tant han perseverat els de Paco López que fins a l'últim minut han tingut oportunitats per a empatar. Oblak ha sigut fonamental en traure al 93 un baló de Bardhi que tenia nom de gol i regust de punt.

El llevantinistes continuen sense guanyar com a visitant els madrilenys, que acaben la primera volta tercers en la classificació.