L'Elx continua sense guanyar al Martínez Valero (1-1)

El conjunt de Pacheta s'ha avançat però no ha sabut mantindre l'avantatge davant del Tenerife

L'il·licità Folch protesta per una jugada del partit
L'il·licità Folch protesta per una jugada del partit / LaLiga

Els dos equips venien de guanyar a domicili en la passada jornada, però hui l'Elx i el Tenerife han signat un empat al Martínez Valero que manifesta la igualtat de les dues plantilles, inclús en la classificació, on acumulen 8 punts cadascuna.

El Tenerife ha tingut les ocasions més clares del partit amb dues rematades al pal, encara que el conjunt il·licità ha fet més per buscar la victòria en línies generals, sobretot en el tram final del duel.

Els de Pacheta s'han avançat després d'haver culminat una jugada d'estratègia. Yacine Qasmi, en plena ratxa golejadora, ha empalmat una treta de córner per a batre Ortolà en la primera aproximació local a l'àrea canària. Començava bé la nit per als franjaverds, minut 8 i 1 a 0 en el marcador.

Després del gol, l'Elx ha cedit la iniciativa al Tenerife, que ha monopolitzat la possessió. En els últims minuts de la primera part ha arribat la millor ocasió dels insulars, a baló parat, amb una cabotada d'Álex Fernández que s'ha estavellat en un dels pals de la porteria que defensa Badia.

Però el conjunt visitant no ha perdonat en la primera arribada de la segona part, després d'una treta de córner. En el minut 54 Borja Lasso ha guanyat la partida a la defensa il·llicitana rematant contundentment el baló al fons de la porteria. El Tenerife tindria l'1 a 2 a l'abast poc després amb una altra rematada de cap de Dani Gómez, que també ha colpejat al pal.

Per la seua banda, l'Elx ha reclamat penal en el minut 75, que el VAR no ha concedit. En la recta final, l'equip de Pacheta ha arraconat el Tenerife a la seua àrea, però sense recompensa. Al remat, 1-1, que deixa els dos equips en la zona mitjana de la classificació.