L'Elx es deixa dos punts en la recta final

Quan semblava que la victòria viatjava cap a Elx, el Màlaga ha reaccionat per a fer dos gols i deixar el definitiu 3-3.

Els jugadors de l'Elx celebre un gol amb Fidel
Els jugadors de l'Elx celebre un gol amb Fidel / La Liga.

L'Elx ho ha tingut molt a prop. Només restaven dotze minuts per a la conclusió i anava per davant en el marcador (1-3). El Màlaga no ha tirat la tovallola i la seua insistència li ha atorgat dos gols per a equilibrar el duel. Una de les coses que ha de corregir Pacheta són els darrers minuts de cada compromís. Ahí l'Elx està deixant-se punts importants. Ja va passar contra l'Almeria i ha tornat a succeir amb el Màlaga. És important que l'equip tanque els partits i no deixe que el rival l'allunye del triomf.

L'encontre entre el Màlaga i l'Elx a La Rosaleda ha sigut atractiu per a l'espectador: gols i nombroses ocasions. Durant el primer acte, tots dos equips han gaudit d'opcions. El més efectiu ha sigut l'equip franjaverd. Josan ha forçat un penal i Fidel l'ha convertit. Mateixos protagonistes en el 0-2. Josan arma una jugada des de línia de fons i, en el cor de l'àrea xicoteta, Fidel executa al fons de la xarxa. Abans del descans el Màlaga ha retallat les distàncies. Pacheco ha afusellat des de la mitja lluna.

En la represa el Màlaga les ha tingut de tots els colors. Edgar Badia ha estat en tots els fronts per a neutralitzar els intents del conjunt andalús. Els il·licitans estaven patint fins que Josan ha fet una centrada al cap de Gonzalo Villar. El jove jugador ha pentinat l'esfèric i ha batut Munir.

Per davant quedava molt, però quan tot semblava decidit el Màlaga ha despertat. En dos minuts han marcat Sadiku, de penal, i Antoñín, de cap en una errada de marcatge de l'Elx. Malgrat tot, els de Pacheta han fet un bon partit i únicament els ha faltat temperància per a no deixar-se empatar.