• L'Elx se'n torna de buit del camp del líder

  Esports Futbol | 22/01/2019 00:50
  À Punt NTC
  La Liga

  La Liga

  Amb Nino, Benja i Javi Flores a la banqueta visitava l'Elx el camp del líder. De nou, les jugades a baló parat han condemnat els de Pacheta. Els locals buscaren ben prompte la porta d'Edgar Badia que feia una gran intervenció a llançament d'Adrián Ramos.  Era l'avís d'allò que venia a continuació. Corria el minut quinze quan Montoro avançava els locals en  rematar de cap una jugada assatjada del Granada.  

  L'Elx buscava espolsar-se el domini granadí però sense claredat en els metres finals. Sory Kaba molt lluitador durant tot l'encontre es trobava massa sol a la recerca de l'empat. 

  Mentrestant, els locals pogueren ampliar distàncies en un llançament de falta de Vadillo que pegà al pal.  Així arribaren al minut quaranta-quatre. De nou, Montoro aprofita un baló a l'àrea que la defensa de l'Elx no arribà a rebutjar. Gol psicològic i els jugadors al vestidor. 

  Alguna cosa degué passar a la caseta. L'Elx va eixir  més decidit a buscar la porta rival i és que poc més li quedava.

  Sory Kaba continuava sent un maldecap per a la rereguarda andalusa. Al minut nou de la represa avisava amb un llançament que colpejà el pal esquerre de  la porta de Rui Silva. 

  Pacheta buscava atac i gol amb l'entrada de Javi Flores i Nino però una vegada més era Xavi Torres, de penal, el que ficava l'Elx en el partit. 

  Benja, que havia sigut l'últim canvi de Pacheta, i ja a la desesperada, tingué l'empat després d'una rematada de cap que no trobà porteria. El Granada jugà amb el rellotge per a mantindre el lideratge la categoria de plata del futbol espanyol, mentre que l'Elx no aconseguí traure res de Granada. Tot i la derrota, continua a tres punts del descens.