Primera victòria a Mestalla del València de Celades (2-1)

S’han imposat a l’Alabés gràcies als gols de Maxi Gómez i Parejo de penal.

Maxi Gómez celebra el gol a Mestalla
Maxi Gómez celebra el gol a Mestalla / Juan Carlos Cárdenas (Efe)

El València amb Celades a la banqueta ja sap el que és guanyar a Mestalla. Maxi Gómez i Parejo de penal han firmat els gols. El tècnic català ha apostat per Txérixev i ha deixat Guedes a la banqueta. Crits en contra de la propietat als voltants de l’estadi i dins de l’estadi.

Els de Celades han volgut portar la iniciativa des del principi. Rodrigo, de cap, ha disposat de la primera ocasió. El jugador torna a estar en la llista del seleccionador Robert Moreno, de la qual ha caigut Parejo. També Txérixev i Maxi han visitat la porteria de Sivera, el porter de Xàbia format en el planter del València.

Maxi Gómez, autor del gol

En el minut 19, canvi obligat en l’Alabés. Garitano ha tret al camp Pere Pons per la lesió de Tomás Pina. Han sigut atesos Coquelin, Joselu i Rodrigo. La primera rematada visitant ha sigut en el minut 25 i l’autor, Lucas Pérez. En la jugada següent, en el minut 26, Maxi ha estrenat el marcador (1-0). Passada de Rodrigo i definició amb classe de l’uruguaià, que ja ha fet 4 gols i és el màxim golejador de l’equip. Rodrigo, abans i després del colp que ha rebut al front, s’ha mostrat batallador i amb ganes de marcar.

Apagada de llum en la segon part i gol de penal de Parejo

A la represa, Garay ha eixit avisant que el València en volia més però l’equip ha baixat de revolucions. I ha sigut l’Alabés qui ha guanyat en intensitat i en furor ofensiu. Lucas Pérez i Joselu en dues ocasions han inquietat la porteria de Cillessen. Apagada de llum a l’estadi, partit parat durant quatre minuts i han continuat jugant amb menys il·luminació. Manu Vallejo ha substituït Rodrigo, i Diakhaby, a Ferran.

Quan més insistia el conjunt visitant, l’àrbitre ha xiulat penal a favor del València, que ha ratificat el VAR. Sivera tomba Parejo i el madrileny no ha perdonat com el dia de l’Ajax i ha anotat el 0 a 2, amb una acció al més pur estil de Panenka. L’Alabés no li ha deixat estar còmode al València fins al final i, en el minut 89, Lucas ha retallat distàncies i ha posat el definitiu 2 a 1 a Mestalla. El València se’n va a la parada lliguera assaborint la dolçor de la victòria.