Remuntada de l'Elx a Alcorcón (1-2)

Els de Pacheta van capgirar el resultat del partit en la segona part amb dos gols de Verdú.

El central Gonzalo Verdú, l'heroi del partit, celebra uns dels dos gols que va marcar. / LaLiga

L'any passat hagueren de passar huit jornades perquè l'Elx sumara la primera victòria de la temporada i díhuit per a aconseguir la primera a domicili. Aquesta temporada els de Pacheta només han necessitat dues jornades. El triomf, a més, va ser de remuntada al camp de l'Alcorcón.

El partir no va començar de cara per als il·licitans. Un gol en pròpia porta de Dani Calvo va deixar l'Elx tocat ja en l'inici del partit. Va ser una jugada desafortunada que marcà tota la primera part, en què l'Alcorcón va dominar i va posar en perill la porteria de Badia. Però el guardameta de l'Elx es mostrava molt segur i va aguantar molt bé els envits dels locals.

Verdú, l'heroi del partit

En la segona part, tot va canviar. Dos minuts després de la represa, el central Verdú va aconseguir l'empat amb una canonada des de la frontal de l'àrea. Un tir sec que va entrar fregant el pal dret de la porteria. El gol va fer que l'Elx creguera en la remuntada i el partit es va posar més de cara per als de Pacheta amb l'expulsió d'Aguilera per doble targeta. Amb un més al camp, els il·licitans aprofitaren l'oportunitat. En una treta de córner va arribar el segon gol. Verdú, de nou, espentava l'esfèric amb el cap per a fer pujar l'1 a 2. Però l'Alcorcón encara no donava el partit per perdut i Badia va haver de lluir-se de nou.

Primera victòria en Lliga de l'Elx i primera també fora de casa. Divendres que ve, el conjunt franjaverd visitarà la Romareda per a veure’s les cares contra el Saragossa.