Un contundent 4-0 ancora el submarí a la cinquena plaça

El millor homenatge per a Bruno i Cazorla, que deixen el club groguet

El Villarreal celebra la victòria i la cinquena posició en Lliga
El Villarreal celebra la victòria i la cinquena posició en Lliga / EFE

El Villarreal ha guanyat l'Eibar per 4 a 0. Calleja incloïa Cazorla i Bruno en l'onze inicial, el millor homenatge per a dos jugadors que lluïen la camiseta grogueta per última vegada. El submarí arribava al duel amb moltes baixes.

Calleja no podia comptar amb Ramiro, Bacca, Funes Mori i Alcácer, tampoc amb Barbosa per sanció. El tècnic treia tota l'artilleria que li restava, llevat d'Asenjo, pel que Andrés Fernández es faria càrrec de la porteria. Poques oportunitats de gol per als equips en la primera part, tot i que la insistència grogueta donava fins a tres oportunitats de gol, desaprofitades per un Gerard Moreno poc inspirat. Peña i Iborra també pogueren marcar en la mateixa jugada, però la sort no estava de cara del Villarreal.

Ja en la represa, Anguissa marcava la diferència en el minut 70. Aprofitava una assistència de Cazorla i, en retallar Sergio, es quedava cara a cara amb Joel i per davall de les seues cames aconseguia el primer gol per al Villarreal.

Però Gerard Moreno s'havia quedat amb les ganes de marcar. En el 86 xutava Andres Fernández des de la porteria i el baló baixava als seus peus. Gerard marcava amb l'esquerra, creuat cap a l'escaire. No era prou per al de Santa Perpètua i aconseguia fer-ne el tercer, el que el col·locava com a pitxitxi nacional. Minuts després, Moi Gómez sentenciava el 4 a 0 gràcies al centre de Morlanes.

Final i el Villarreal acabava per mantejar Bruno i Cazorla per a agrair-los la seua gran carrera esportiva com a groguets. Aquest contundent resultat porta el submarí a viatjar a Europa com al cinqué classificat d'aquesta temporada tan diferent.